Sunday, December 16, 2007

Tak dan nak layan Anak Penakan

Tengoklah anak penakan dengan gaya masing-masing
Assalamualaikum / Good Day.....
Apa yang nak ditulis kali ni? Kadang kadang bila dah sampai tahap tepu, hilang rasa keinginan untuk memasukkan entry baru. Idea pun kekadang menyembunyikan diri. Entahlah..
Anak-anak daraku sebenarnya dah pun balik dari menziarahi Tok mereka pada pagi Rabu lepas. Turut bersama ialah tiga orang sepupu mereka dari Anak Bukit. Riuh rendah dibuatnya.

Aku pula pada pagi yang sama terpaksa terbang ke Putrajaya untuk urusan rasmi kementerian selama tiga hari. Biasalah, urusan adhoc yang perlu diselesaikan dengan segera atas arahan Timbalan Ketua Pengarah.

Sekembali dari sana pada malam Sabtu, baru aku berpeluang bermesra dengan anak-anak saudara yang tiga orang tu. Itu pun tak lama kerana mereka terpaksa balik ke Kedah pada malamnya. Walaupun begitu, mereka telah dibawa melawat pelbagai tempat di sekitar KT dan menziarahi saudara mara disini.

Dari kiri: Acik, Qaqaq, Adeq, Muna, KakCik, KakLong

Moga mereka gembira berada di sini walaupun Pak Anjang tak sempat nak melayan mereka.


Beib harap lain kali mai la lagi ke....
rumah Pak Anjang di Gong Bada K
kita boleh bawa pergi melawat lain-lain tempa T

2 comments:

chii said...

sakan anak2 cikgu berposing ya...ehehe..=)

Anonymous said...

PRONOTON
Diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan dan ekstrak herba yang berkualiti tinggi dengan kandungan bioaktif yang dikekalkan dengan baik melalui proses ekstraksi farmaseutikal berteknologi tinggi. Ia telah diformulasikan khusus untuk membantu terapi semulajadi bagi masalah-masalah genito-urinari. Ia digunakan secara tradisional sebagai pemakanan untuk lelaki bagi mempertingkatkan daya seksual, keinginan seks dan kesihatan menyeluruh.

Kesan Pengambilan Pronoton
Pengamal-pengamal MayFirst Pronoton akan menikmati dan merasakan segar dan bertenaga serta ciri-ciri kelakian yang hebat. Mereka dapat merasai peningkatan kesihatan menyeluruh melalui perubahan positif terhadap sistem aliran genito-urinari sehingga dapat menikmati peningkatan dalam daya seksual dan keinginan seks.

FEMALING
Ia berfungsi mengimbangkan rembesan hormon, menggalakkan aliran darah yang baik dan memperbaiki kadar rembesan estrogen didalam wanita. Dengan ini ia akan mengekalkan pembentukan kolagen tisu yang akan menguatkan rupabentuk payudara serta kecantikan peha dan pinggul secara semulajadi. Stuktur kulit akan menjadi halus, lembut dan semakin cantik apabila kolagen-kolagen dihasilkan. Phyto-estrogen juga menggalakan pertumbuhan dan melebatkan rambut, menghalang keguguran rambut dan beruban, menguatkan tulang, menghilangkan tanda-tanda kedut kulit muka dan mengentalkan payudara

Siapa Perlu Mengambil MayFirst Femaling:-
• Wanita berusia 20 tahun ke atas
• Wanita yg ingin memperolehi gaya hidup sihat, cantik, mencabar dan berkeyakinan
• Wanita yg berada di dlm Program Pengawalan Berat Badan dan Pelangsingan
• Wanita yg mengalami masalah kesuburan
• Wanita yg mempunyai tanda-tanda awal menopaus & yg telah mengalami menopaus

Hubungi Segera Untuk Maklumat Lanjut:
HAIRI 012.3478502
AMAN 019.6862368
PENGHANTARAN PERCUMA!!
** Term and Condition apply**