Thursday, August 23, 2007

Kopi Yahudi?

Adakah tisu yang kebetulan aku ambil sebagai cenderamata
digunakan untuk mengelap darah insan seagamaku?
Assalamualaikum / Good Day.....
Aku terima artikel ini melalui e mel dengan sebaris kata-kata...
"Kalau pergi jugak, tak tau la apa nak kata..."

cuba baca di sini

Artikel yang menyatakan semua tentang dana sebanyak beratus juta US$ dari US$6.4billion yang disalurkan untuk membantu Israeil dan Yahudi di US. Setiap cawan kopi yang diminum di Starbucks adalah bagi membantu US dan Israel. Masih nak ke sana lagi? Tepuk dada tanya selera
Adakah aku terkena lagi..?

Beib teringat...

dulu suka juga kopi sebab ikut Pa K

kemudian teh tarik tapi kini mil O

kalaulah benar seperti apa yang si laknat tu caka P

eloklah kita Muslimin, jangan hampir I

3 comments:

©Opah De said...

Salam Beib... OD dah tahu lama dah kisah ni. Dulu, OD dah forwardkan emel kat kengkawan. Tak sangka benda ni masih berterusan padahal Khairi Jamaluddin (menantu Pak Lah) dah uwar-uwarkan dalam akhbar tentang hal ini.
Well, tell you the truth, I stopped drinking coffee a long time ago since I found out about non-halal things they put in the coffee and now this. Well,siapa yang masih nak tolong Zionist tu, kita nak buat camana, kan?

mad redo1 said...

mad redo1 suka minum kopi-o, kat kedai cangkung pun jadikkk...

Jie said...

eh...kopi kapal api tu ok tak?


tak pernah munum kopi kt luar..apa lagi kopi kat tempat mahai² mcm tu