Friday, March 21, 2008

Dah tua dah....

Memotong kek hadiah dari pelajar kursus HBET 2203
Assalamualaikum / Good Day.....
Aku berpegang pada kata-kata " Age is mind over matter, if you don't mind, it doesn't matter, but if you remind me, it really matters".
Angka yang menunjukkan umur merupakan petanda tahap wisdom kita terhadap apa telah dan akan kita lalui.
Pengalaman mematangkan kita.
Laluan ke usia begini amat mencabar dan getir.
Kepada sesiapa yang mungkin akan melalui zaman ini, percayalah, satu kepuasan yang tak terucap.
Terima kasih di atas ucapan Selamat Hari Lahir dan Happy Birthday dari teman dan kenalan semua.
Moga doa anda diperkenankan. Aku doakan semoga anda juga memperolehi apa yang didoakan.
Acara potong kuih coklat istimewa yang dibuat oleh Kak Wan
Menerima cenderamata dari Kak Wan
Adeq mewakili Abang, Qaqaq dan Acik menyampaikan hadiah baju dan tali leher
Kek istimewa hadiah dari siswa OUM

Menjamu selera bersama siswa

HBET 2203 Teaching of Grammar in an ESL Context

Thank you:

Azura, Badar, Dahlia, Engku Norharizan, Faizal, Hairani, Mageswary, Nor Aida, Noraini, Norazlin, Normah, Roshamiza, Rosnini, Salazlina, Siti Khatijah, Suriyati, Tuan Sanisah, Wan Salmizan, Wan Zubaidah.

Beib berharap dipanjangkan...

doa agar ALLAH memberikan rest U
hidup sejahtera, murah rezeki dan tentera M
hingga ke anak cuc U
berfikiran matang, beriman serta sihat dan segar R

7 comments:

Gardagami said...

See here or here

nieja said...

hpy b'day..
may GOD bless u..
n may all ur wishes comes true..
=)

BEiB said...

nieja
Thank you..
May GOD bless u too...
Takder present ke..?

~SyaFini Rosli~ said...

Salam,

Happy belated. Sedapnya kek coklat kak Wan tu nampaknya. Yummy.

nieja said...

present..?
haha..lupe nak pos..
;)

choc cake kak wan buat nmpak sngat besh..isk..mintak sket

BEiB said...

Nieja...
Kalau nak makan kena mai sini.Camana ni? janji nak poskan present, tut tut lupa pulak..
Syafini..
TQ..memang sedap. Ada cadangan bila pencen nanti nak buka Cake House...heheh

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is